Tudor Chirilă, după anunţul de revocare a şefei DNA: „Se vede că Dragnea se uită la Suleiman Magnificul”

Postat la 23 februarie 2018 238 afişări

Tudor Chirilă îi critică pe cei de la PSD că nu-i interesează creşterea calităţii vieţii românilor, îi interesează doar îngenuncherea Justiţiei.

Tudor Chirilă, după anunţul de revocare a şefei DNA: „Se vede că Dragnea se uită la Suleiman Magnificul”

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Se vede că Dragnea se uită la Suleiman Magnificul. Scenariul ăsta în care nişte băieţi cu condamări sau dosare pe rol vin şi livrează înregistrări care ar avea rolul să ne arate câte abuzuri face DNA după care apare servilul Tudorel să ne anunţe că e de domeniul evidenţei că trebuie revocat procurorul-şef, deci acest scenariu e şi prost şi nerealist.

Cu toate astea el face un mare bine: ne arată încă o dată ce vor PSD-ALDE şi alţi penali din alte partide. Domnia corupţiei şi salvarea de puşcărie. Nu există altă temă pentru ţară. Nu doar pentru DNA ar trebui să se iasă în stradă, ci pentru lipsa de responsabilitate a unor politicieni preocupaţi doar de scheme de furăciune, crearea de clanuri şi alianţe subterane care să le bage în buzunare banii statului.

În timp ce oamenii nu mai ştiu ce salarii vor avea, câte taxe vor plăti, cum le vor plăti, când le vor plăti. România este de mult în derivă, dar ei au o singură problemă: îngenuncherea justiţiei de asemenea manieră încât să doarmă liniştiţi. Calitatea vieţii noastre? Nu e problema lor. E doar a noastră. Ei bine, de aia lumea iese acum în stradă”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudor chirila,
dna,
dragnea,
uitare,
anunt,
revocare,
refuz,
justitie,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.