Trupul lui Navalnîi a ajuns la biserică

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 martie 2024 19 afişări

Un dric care transportă trupul neînsufleţit al lui Aleksei Navalnîi a sosit la biserica din Moscova unde va avea loc înmormântarea.

Trupul lui Navalnîi a ajuns la biserică

Ceremonia este programată să înceapă la ora locală 14.00, conform Sky News.

Lynne Tracy, ambasadorul SUA în Rusia, urmează să participe la înmormântare. O maşină a ambasadei SUA a fost văzută îndreptându-se spre zonă. Lynne Tracy declara anterior că moartea lui Navalnîi a fost "o dovadă clară a direcţiei întunecate şi înspăimântătoare în care Kremlinul îşi conduce poporul".

Între timp, mii de oameni s-au alăturat cozii care s-a format pentru salutul final adresat lui Navalnîi. O coadă imensă de persoane îndurerate se întinde de la biserica din Moscova unde va avea loc ceremonia, conform Sky News.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
navalnîi,
trup,
înmormântare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.