Trump: Voi obţine milioane de voturi chiar de la democraţi

Postat la 08 mai 2016 83 afişări

Donald Trump, candidatul republican care se află cel mai aproape de nominalizarea pentru candidatura la preşedinţia Statelor Unite, a declarat, în urma criticilor venite din partea unor importanţi lideri ai propriului partid, că nu este obligat să unească formaţiunea în jurul său şi că, de fapt, nici nu-şi doreşte acest lucru. Şi asta pentru că e convins că va obţine „milioane de voturi din partea unor persoane venite din tabăra democrată”, pentru că aceştia apreciază modul lui de a face comerţ, a spus Trump, citat de Gândul.

Trump: Voi obţine milioane de voturi chiar de la democraţi

„Trebuie, într-adevăr, unit?", s-a întrebat retoric candidatul republican aflat în linie dreaptă în cursa pentru Casa Albă, într-un interviu acordat postului de televiziune american ABC.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trump-voi-obtine-milioane-de-voturi-chiar-de-la-democrati-15294015
15294015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.