Trei victorii şi două înfrângeri pentru echipele româneşti în play-off-ul Ligii Europa

Postat la 18 august 2011 34 afişări

Echipele româneşti au înregistrat trei victorii şi două înfrângeri în meciurile disputate, joi, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

FC Vaslui a fost prima echipă românească ce a obţinut o victorie în această seară, învingând, la Piatra Neamţ, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia cehă Sparta Praga, prin golurile marcate de Temwanjera '13 şi Milanov '35.

Victorii au obţinut şi echipele Steaua şi Rapid Bucureşti. Steaua Bucureşti a învins, joi, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa bulgară ŢSKA Sofia, prin golurile reuşite de Galamaz '16 şi Tatu '77.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia poloneză Slask Wroclaw. Golurile echipei Rapid au fost marcate de Grigore '24, Roman '34 şi Apostol '79, în timp ce pentru polonezi a punctat Mila '16.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
preliminarii,
cupe europene,
rezultate
/actualitate/trei-victorii-si-doua-infrangeri-pentru-echipele-romanesti-in-play-off-ul-ligii-europa-8632146
8632146
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.