Trei tineri au lansat o bicicletă electrică ce poate fi împachetată într-o secundă şi are autonomie de 60 de kilometri - VIDEO

Autor: Florin Casota Postat la 05 octombrie 2015 1230 afişări

Avem telefoane, televizoare smart şi aşa mai departe. A venit timpul ca şi bicicleta să devină smart, iar Gi FlyBike este un astfel de exemplu. Bicicleta electrică Gi FlyBike are o autonomie de 60 km şi poate atinge o viteză de 25 km/h. În plus, producătorii se laudă că bicicleta are  cauciucuri ce nu pot fi perforate. De asemenea, Gi FlyBike se împachetează într-o secundă şi se blochează automat când utilizatorul se îndepărtează la o distanţă mai mare de 5 metri.

Bicicleta produsă de  Agustin Agustinoy, Eric Sevillia, şi Lucas Toledo s-a dovedit a fi un nou succes de finanţare prin platforma kickstarter, prin intermediul căreia au reuşit să trângă deja 140.000 de dolari (cereau o finanţare de 75.000 de dolari), cu încă alte 29 de zile rămase până când se închide proiectul.

Printre caracteristici se numără şi faptul că sistemul GPS al bicicletei este compatibil cu iOS şi cu Android, are un port pentru încărcarea telefonului mobil, iar lumina este asigurată de un sistem bazat pe LED-uri, ce se controlează direct de pe smartphone. Pentru că cea mai ieftină bicicletă, care se vinde pe kickstarter, este 1.990 de dolari, producători au creat şi un sistem de sharing, prin care mai mulţi utilizatori pot folosi bicicleta, totul prin intermediul aplicaţiei.

Gi FlyBike pare a fi o metodă elegantă, simplă, un răspuns pentru traficul aglomerat din marile oraşe. Poate singurele neajunsuri ar fi preţul destul de ridicat şi faptul că Gi FlyBike cântăreşte în jur de 16 kg.

Livrarea produsul se va face din decembrie 2015.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-tineri-au-lansat-o-bicicleta-electrica-ce-poate-fi-impachetata-intr-o-secunda-si-are-autonomie-de-60-de-kilometri-video-14795243
14795243
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.