Trei parlamentari vor fi excluşi din PSD, după ce au votat moţiunea de cenzură în Parlament-surse

Autor: Teodor Bobei Postat la 10 octombrie 2019 134 afişări

Parlamentarii PSD care au votat moţiunea de cenzură vor fi excluşi din partid, declară surse din PSD pentru MEDIAFAX. Cei trei parlamentari care au votat moţiunea sunt preşedintele PSD tineret Gabriel Petrea, deputatul Marius Bota şi senatorul Ion Talpoş.

Trei parlamentari vor fi excluşi din PSD, după ce au votat moţiunea de cenzură în Parlament-surse

Surse social-democrate au declarat pentru MEDIAFAX că parlamentarii PSD care au votat în favoarea moţiunii de cenzură vor fi excluşi din partid. La votul moţiunii de cenzură din plenul reunit, deputatul PSD şi liderul TSD Gabriel Petrea, deputatul PSD Marius Bota şi senatorul social-democrat Ion Talpoş au votat în favoarea moţiunii de cenzură.

Pe 1 octombrie 2019, Viorica Dăncilă a declarat: „Cei care vor vota moţiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranţa primarilor care vor să îşi implementeze proiectele cu care au venit în faţa electoratului, trădează stabilitatea acestei ţări şi eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”

Preşedintele PSD a mai spus că vineri va fi convocat un CEx al Partidului Social Democrat.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi pentru. Au fost cinci voturi împotrivă.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PARLAMENTARI,
PSD,
EXCLUDERE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.