Trei noi cursuri video-online în domeniile financiar-contabil şi juridic, pe ZFeLEARNING.ro

Postat la 16 septembrie 2013 148 afişări

ZFeLEARNING.ro, cel mai nou produs al Mediafax Group, oferă trei noi cursuri video-online în domeniile financiar-contabil şi juridic, pe platforma de e-learning a ZF fiind disponibile 14 cursuri destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele.

Trei noi cursuri video-online în domeniile financiar-contabil şi juridic, pe ZFeLEARNING.ro

Cursul "Cum să evităm practicile interzise de Legea concurenţei" prezintă prin studii de caz şi exemple pricipalele practici interzise de Legea Concurenţei, astfel încât companiile să fie protejate de riscurile pe care le implică participarea la un cartel, comiterea unui abuz de poziţie dominantă sau fuziunile şi achiziţiile neautorizate. De asemenea, cursul relevă beneficiile cooperării cu Consiliul Concurenţei şi avantajele implementării în politica companiei a unui program de conformare cu regulile de concurenţă.

Printre întrebările cărora răspunde cursul sunt: cum să te comporţi la întălnirile din cadrul asociaţiilor profesionale şi cum trebuie să tratezi schimbul de informaţii cu membrii asociaţiei, cum să eviţi abuzul de poziţie dominantă şi ce argumente poţi aduce pentru a justifica o anumită conduită, care este impactul notificării unei concentrări economice asupra calendarului tranzacţiei sau cum poţi beneficia de închiderea investigaţiei fără sancţiuni sau cu reducerea amenzii. Acest curs a fost dezvoltat în parteneriat cu Societatea civilă de avocaţi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

Dacă primul curs se adresează în egală măsura managerilor şi consilierilor juridici/avocaţilor in-house ai companiilor, indiferent de domeniul în care activează, fără a fi necesare studii de specialitate, celelalte două cursuri, dezvoltate în parteneriat cu PwC Romania, necesită cunoştinte din zona fiscală.

Entităţile de succes îşi gestionează riscul decizând la care risc şi în ce măsură ar trebui să se expună, monitorizând expunerea efectivă şi luând măsuri pentru a o menţine între limitele stabilite, adesea prin utilizarea de instrumente derivate.

Cursul "Contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor" oferă răspunsuri la întrebarea: cum pot fi reduse riscurile cauzate de fluctuaţia preţurilor materiilor prime sau fluctuaţia cursului valutar? Cursul prezintă conceptele de bază ale Standardului International de Contabilitate 39: Instrumente Financiare: Recunoaştere şi Evaluare ("IAS 39") privind contabilitatea de acoperire şi poate fi un instrument util pentru supravieţuirea în mediul actual de afaceri în care predomină incertitudinile.

Ultimul studiu Global Tax Monitor arată că în România 25% din companiile intervievate au plasat preţurile de transfer pe primul loc în clasamentul celor mai importante aspecte fiscale cu care acestea se confruntă. Totodată, 52% dintre companii au considerat preţurile de transfer ca fiind a doua principală problemă de actualitate, după TVA. Acesta este motivul pentru care ZFeLEARNING.ro oferă acum cursul "Preturi de transfer - Documentatie şi Acorduri de preţ in avans". Acest curs îi ajută pe cei care îl urmează să înţeleagă prevederile legislative locale, cum trebuie întocmit un dosar al preţurilor de transfer, dar şi ce reprezintă acordul de preţ în avans, care sunt avantajele acestuia şi cum să evalueze oportunitatea solicitării unui acord de preţ în avans versus întocmirea dosarului de preţuri de transfer.

Astfel, cu cele trei noi cursuri lansate, ZFeLEARNING.ro a ajuns la un număr de 14 cursuri destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele. Cursurile sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maxim 20 de minute şi au fost astfel construite încăt să răspundă unor nevoi punctuale, de maximă actualitate, din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri europene.

Prin intermediul platformei ZFeLEARNING.ro, un instrument modern care permite plata online sau cu OP, cursanţii pot avea acces la informaţie oricând şi oriunde, la birou sau acasă, iar la final în urma parcurgerii cursurilor vor primi, în funcţie de rezultatele obţinute la testele finale, un certificat emis de partenerul de conţinut al ZFeLEARNING. Unele certificate pot fi folosite pentru obţinerea de puncte de credit de dezvoltare profesională continuă (CPD), recunoscute de organizaţii profesionale, internaţionale sau naţionale, cum ar fi: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România), CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România).

  Portofoliul de cursuri oferite de ZFeLEARNING.ro cuprinde: Să citim un set de situaţii financiare in 10 minute; Interpretarea în patru paşi a indicatorilor financiari de bază; TVA la încasare; Comunicarea în afaceri; Managementul proiectelor co-finanţate din fonduri structurale; Raportarea financiară frauduloasă; Impozite amânate: recunoaştere şi prezentare, exemple specifice pentru România; Inspecţia fiscală - un inconvenient minor sau o problemă majoră?; Contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor; Preţuri de transfer - documentaţie şi acorduri de pret în avans; Cine este pacientul meu; Comunicarea cu pacientul; Cum să abordezi investigaţiile şi inspecţiile Consiliului Concurenţei; Cum să evităm practicile interzise de Legea concurenţei, putând fi accesate la: http://www.zfelearning.ro/

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-noi-cursuri-video-online-in-domeniile-financiar-contabil-si-juridic-pe-zfelearning-ro-11338805
11338805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.