Trei Lamborghini în coloană după un tractor într-un sat din România - FOTO

Postat la 28 iulie 2017 396 afişări

Transfăgărăşanul a ajuns din nou în lumina reflectoarelor după ce Lamborghini, celebra firmă de maşini de sport, a ales drumul din România pentru a filma cel mai nou clip publicitar.

Trei Lamborghini în coloană după un tractor într-un sat din România - FOTO

Săptămâna trecută, celebrul brand italian de supermaşini sport, a adus la Sibiu şase bolizi de lux. Un prim clip cu imaginile realizate a fost publicat de Lamborghini pe canalul oficial de Youtube.

„Drumul străbate cei mai înalţi munţi din România şi oferă privelişti care-ţi taie respiraţia, de la terenuri aride la văi înverzite”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de cei care au filmat reclama.

„Cele şase Lamborghini au urcat la Bâlea Lac, punctul cel mai înalt, şi apoi au coborât la impresionantul baraj Vidraru, unde există ruinele castelului lui Vlad Ţepeş, care a fost o sursă de inspiraţie pentru scriitorul Bram Stocker în crearea personajului Dracula”, au mai scris cei de la Lamborghini.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.