Trei imobile ale lui Dumitru Dragomir, puse sub sechestru de procurori

Postat la 16 aprilie 2014 29 afişări

Trei imobile deţinute de Dumitru Dragomir au fost puse sub sechestru de poliţiştii din cadrul Poliţiei Capitalei, sub supravegherea unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru a se putea recupera prejudiciul din dosarul în care este cercetat fostul şef al LPF.

Trei imobile ale lui Dumitru Dragomir, puse sub sechestru de procurori

 Sechestrul a fost pus în cursul zilei de miercuri, potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

În acest dosar, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti îl acuză pe fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, de delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani, pe Mihai Corbu, de complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, iar pe Radu Arhire, de complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani.

Dragomir este cercetat în libertate, iar oamenii de afaceri Corbu şi Arhire, în stare de arest preventiv.

Potrivit anchetatorilor, Dragomir i-ar fi determinat membrii LPF să aprobe plata unui comision de 12.102.648 de lei în favoarea unei firme administrate de Mihai Corbu şi Radu Arhire drept contravaloare a unor servicii de intermediere care nu au fost prestate, în scopul însuşirii sumei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-imobile-ale-lui-dumitru-dragomir-puse-sub-sechestru-de-procurori-12475605
12475605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.