Trei cazuri suspecte de infectare cu coronavirusul înrudit cu SRAS şi un bolnav, în Franţa

Postat la 10 mai 2013 24 afişări

Trei persoane care au intrat în contact cu primul bolnav francez atins de noul coronavirus ar putea fi infectate, au anunţat vineri autorităţile sanitare franceze.

Trei cazuri suspecte de infectare cu coronavirusul înrudit cu SRAS şi un bolnav, în Franţa

 "Avem un al treilea suspect din această dimineaţă, în persoana unei infirmiere din Douai", a declarat doctorul Sandrine Segovia Kueny, directoarea generală adjunctă a Agenţiei Regionale pentru Sănătate (ARS), pentru postul de radio France Bleu Nord.

Acest caz suspect a fost identificat în cursul nopţii de joi spre vineri, a precizat ea.

Autorităţile sanitare au anunţat joi seara teama că un pacient şi un medic să nu fie infectaţi, după ce au intrat în contact cu un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care, fiind atins de noul coronavirus, a fost internat la Spitalul din Valenciennes (nord), în perioada 27-29 aprilie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trei-cazuri-suspecte-de-infectare-cu-coronavirusul-inrudit-cu-sras-si-un-bolnav-in-franta-10869541
10869541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.