Trei antreprenori din Neamţ fac 11 milioane de euro cu un business cu haine

Postat la 23 aprilie 2018 241 afişări

Antreprenorii Bogdan Piţigoi, Cristina şi Sorin Chiriac, care au pus bazele unei afaceri în industria textilă în urmă cu peste două decenii în Roman, judeţul Neamţ, au ajuns anul trecut la vânzări de 10,4 milioane de euro, o reţea de 17 magazine în ţară şi un magazin online.

Trei antreprenori din Neamţ fac 11 milioane de euro cu un business cu haine

„În 2017 am încheiat cu o cifră de afaceri totală de 10,4 milioane de euro. În prezent deţinem 17 magazine fizice şi un magazin online“, a spus Sorin Chiriac, administratorul companiei Caremil SRL, firma care administrează brandul Sense.

Firma a fost înfiinţată în anul 1997 şi producea iniţial articole de îmbrăcăminte pentru export cu ajutorul a 40 de angajaţi. Începând cu anul 2000, cei trei antreprenori au lansat propriul brand de haine pentru femei Sense şi şapte ani mai târziu au deschis primele magazine.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
business,
haine,
neamt,
roman,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.