Travelminit.ro: investiţii de 65.000 euro pentru a păstra echipa şi pentru a susţine hotelierii parteneri

Autor: Andra Stroe Postat la 27 martie 2020 219 afişări

Travelminit.ro: investiţii de 65.000 euro pentru a păstra echipa şi pentru a susţine hotelierii parteneri

Turismul este una dintre cele mai afectate ramuri comerciale de răspândirea COVID-19 pe plan internaţional. Companiile din turism îşi restructurează echipele, hotelurile mari îşi închid porţile temporar, iar cele de mici dimensiuni îşi fac planuri de reorganizare. În toată această situaţie incertă, când majoritatea firmelor îşi reduc bugetele, platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a gândit un plan de investiţie pentru susţinerea business-ului în valoare de 65.000 euro, prin care îşi vor putea păstra echipa intactă şi care le va oferi capital de lucru în această perioadă în care călătoriile nu mai sunt posibile.

Travelminit.ro are o echipă de 60 de angajaţi, implicaţi în comunicarea cu hotelierii parteneri dar şi în asistarea celor care îşi doresc să rezerve online o vacanţă în România pentru sezonul estival din acest an, precum şi în asistarea modificărilor sejururilor rezervate pentru perioada afectată. În ciuda măsurilor luate de autorităţi, compania a decis să continue activitatea în formulă actuală şi să gândească metode de repornire a turismului intern de îndată ce pericolul răspândirii COVID-19 va trece.

„Situaţia este nefavorabilă pentru economie, iar turismul este cea mai lovită industrie, mulţi angajatori fiind nevoiţi să-şi concedieze angajaţii sau să declare faliment. Însă noi garantăm turiştilor şi partenerilor noştri că stăm la dispoziţia lor în continuare, dezvoltăm planuri noi şi le adaptăm în permanenţă. Travelminit face parte dintr-un grup de rezervări online din Europa Centrală şi de Est foarte solid din punct de vedere financiar şi profesional. În plus, pentru a proteja rezervările clienţilor noştri, dispunem de o asigurare în valoare de 500.000 euro, de 10 ori mai mare decât asigurarea obligatorie", a declarat Ferenc Rigo, CEO si co-fondator Travelminit.ro.

Peste 4.000 de proprietăţi din România sunt listate în prezent pe platforma Travelminit.ro. 70% dintre acestea sunt pensiuni şi hoteluri de mici dimensiuni, afaceri de familie care se susţin cu veniturile din turism. „Având în vedere situaţia actuală,Travelminit renunţă la toate veniturile în beneficiul partenerilor săi, asigurând gratuit serviciile sale pentru şederile efectuate în perioada 25 martie - 21 aprilie", se arată într-un comunicat al companiei.

Sondajele din ultima perioadă prognozează că mai mulţi români vor opta pentru sejururile interne în  acest an. Dacă înainte de răspândirea coronavirusului în Europa, 90% dintre clienţii platformei Travelminit.ro aveau intenţia de a călători în ţară sau în străinătate, în prezent, mai puţin de jumătate ar mai lua această decizie. În plus, 41.3% dintre turiştii care au răspuns la studiu efectuat de Travelminit.ro ar alege călătoriile doar pe teritoriul României.

„Înţelegem incertitudinea şi teama cu care oamenii abordează rezervările pentru sezonul estival. Este ceva cu totul normal. Tocmai de aceea, împreună cu partenerii noştri hotelieri am reuşit să avem listate în platforma noastră peste 2500 de hoteluri şi pensiuni care oferă posibilitatea de a rezerva fără risc: fără avans sau cu restituire 100%. La cererea turiştilor, oferim şi posibilitatea de a plăti un avans cu voucherele de vacanţă care expiră în curând, pentru un sejur în România în 2020, iar perioada şi locaţia pot fi precizate ulterior" a completat Laszlo Buzogany, CEO şi co-fondator Travelminit.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parteneri,
sustinere,
hotelieri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.