Tranzacţie surpriză. eMAG a cumpărat una dintre cele mai cunoscute firme româneşti

Postat la 31 mai 2017 547 afişări

Sameday Courier, specialist în livrările în aceeaşi zi, îşi schimbă acţionariatul prin cooptarea eMAG ca acţionar majoritar. Prin această tranzacţie Sameday Curier urmăreşte dezvoltarea accelerată a serviciilor premium de curierat la nivel naţional prin investiţii în tehnologie, reţea şi echipă.

Tranzacţie surpriză. eMAG a cumpărat una dintre cele mai cunoscute firme româneşti

Sameday Courier îşi va continua evoluţia ca brand independent şi va continua dezvoltarea de servicii premium de curierat cum sunt: livrarea în 2 ore în mai multe oraşe din ţară, livrarea şi preluarea produselor în intervale orare, livrarea şi instalarea produselor voluminoase, livrarea seara şi în week-end.

"Pe lângă noile opţiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor şi pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, poştal,” a declarat Lucian Baltaru, CEO şi acţionar Sameday Courier.

În urma tranzacţiei, Lucian Baltaru, CEO Sameday Courier, deţine 20% din acţiuni, iar eMAG 80%, Octavian Bădescu vânzând pachetul deţinut în companie.

Sameday Courier este singurul operator de curierat din România specializat în livrările în aceeaşi zi, atât în ţară, cât şi în străinătate, în condiţii speciale de transport în regim non-stop sau la ore prestabilite şi în livrări personalizate, în funcţie de nevoile fiecărui client. Serviciile oferite de companie includ şi livrările standard – a doua zi, la nivel local, naţional şi internaţional, precum şi livrări adresate şi neadresate, în volume mari şi în regim mai puţin accelerat. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeaşi zi pentru peste 1.000 de companii mari din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.