Tranzactia de preluare Boom TV de catre Romtelecom a fost finalizata

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 01 iunie 2011 68 afişări

Procesul de migrare al clientilor Boom TV cumparati de Romtelecom, tranzactie demarata recent care tocmai a fost finalizata, incepe de astazi si urmeaza sa se realizeze gradual pe parcursul urmatoarelor cateva luni.

Romtelecom a virat deja un avans din pretul tranzactiei, potrivit reprezentantilor Casei de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al Boom TV, urmand ca suma finala sa fie stabilita la finalul procesului de migrare al clientilor.

"Prin planul de reorganizare votat de catre creditori s-a prevăzut transferul fondului de comert al Boom TV catre un investitor, iar dintre toti investitorii interesati a fost ales Romtelecom." a declarat Andreea Anghelof, senior partner in cadrul CITR.

Astfel, pocesul de reorganizare al DTH Television- Boom TV se va finaliza prin tranzactia privind transferul fondului de comert catre Romtelecom. Migrarea clientilor catre platforma Dolce TV va incepe in luna iunie si se va realiza gradual pe parcursul urmatoarelor cateva luni.

Unicredit Bank, cel mai mare dintre creditorii garantati, isi va recupera prin aceasta tranzactie o mare parte din creanta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romteleom,
Boom TV,
tranzactie
/actualitate/tranzactia-de-preluare-boom-tv-de-catre-romtelecom-a-fost-finalizata-8301644
8301644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.