Transportul în comun este modernizat: Oraşul din România care va primi 100 autobuze electrice

Postat la 10 iunie 2019 108 afişări

Transportul în comun este modernizat: Oraşul din România care va primi 100 autobuze electrice

Doi operatori au depus oferta pentru procedura de achiziţie a 100 de autobuze electrice, valoare tranzacţiei fiind de peste 200 milioane de lei, informează Primăria Capitalei. Finanţarea pentru achiziţie provine din fonduri nerambursabile, fiind semnate 4 contracte în acest sens.

„Primăria Municipiului Bucureşti a demarat în luna martie procedura de achiziţie pentru atribuirea contractului de furnizare a 100 de autobuze electrice, din gama de 12 m (şi a staţiilor de încărcare lentă) prin publicarea în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) a anunţului de participare. Valoarea estimată a achiziţiei este de 219.571.200 lei fără TVA. În data de 7 Iunie 2019, ora 15.00, s-au vizualizat ofertele depuse pentru achiziţia celor 100 de autobuze electrice (şi a staţiilor de încărcare lentă), urmând ca documentaţia încărcată în SICAP să intre în analiza comisiei de evaluare constituită în cadrul autorităţii contractante”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Potrivit municipalităţii, în cadrul procedurii au depus oferte doi operatori: Asocierea Bozankaya Otomotiv Makina İmalat İthalat ve İhracat A.Ş. (Turcia) şi SILEO GmbH (Germania), respectiv New Kopel Car Import (România - Otopeni, reprezentant al companiei BYD - China).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autobuze,
romania,
modernizare,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.