Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat din România, şi-a ales conducerea pentru patru ani. Bogdan Badea, numit CEO al companiei cu afaceri de 4,2 miliarde lei

Postat la 10 iunie 2019 185 afişări

Bogdan Badea, fost director interimar al Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat,a fost numit director general pe următorii 4 ani.

Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat din România, şi-a ales conducerea pentru patru ani. Bogdan Badea, numit CEO al companiei cu afaceri de 4,2 miliarde lei

Mandatul său începe astăzi, 10 iunie, iar printre obiectivele acestuia se numără şi listarea la Bursă a companiei cu afaceri de 4,26 miliarde lei în 2018 şi un profit net de 1,93 miliarde lei. 

 

Din conducerea executivă mai fac parte Marian Bratu, Răzvan Ionuţ Pătăliu, Radu Cristian Pop şi Cristian Vlădoianu.

 

Ziarul Financiar a scris în luna aprilie că Hidroelectrica, deţinută de statul român prin Ministerul Energiei (80% din acţiuni) şi de Fondul Proprietatea (20%), a inceput procesul de recrutare al unui nou CEO. Compania a anunţat la acea dată că a început procesul de recrutare pentru cei cinci membri ai directoratului companiei, demers realizat prin intermediul consultanţilor companiei cu activităţi în domeniul resurselor umane Pluri Consultants.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
hidroelectrica,
badea,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.