Transportatorii vor BLOCA centrul Capitalei în semn de protest faţă de „falşii” transportatori: 5.000 de autovehicule vin în P-ţa Victoriei

Postat la 19 martie 2019 101 afişări

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (C.O.T.A.R.) va relua protestele de stradă, joi, 21 martie, dacă Guvernul nu va promova OUG promisă în urmă cu trei săptămâni, informează confederaţia.

Transportatorii vor BLOCA centrul Capitalei în semn de protest faţă de „falşii” transportatori: 5.000 de autovehicule vin în P-ţa Victoriei

La protest vor participa transportatori autorizati aparţinând membrilor COTAR, însumând peste 5.000 de autovehicule.

 

„Coloana se va forma din faţa Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în Bucureşti, cât şi pe drumurile naţionale, de unde vor veni coloane de maşini din toate regiunile. Dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de noi, transportatorii rutieri autorizaţi de persoane, vom organiza un miting de amploare în fiecare săptămână, în perioada următoare, când vor bloca Bucureştiul cu autocare, microbuze şi taxiuri din întreaga ţară”, a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.