Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, CONDAMNAŢI DEFINITIV la trei ani de închisoare cu executare

Postat la 25 februarie 2013 12 afişări

Completul de cinci judecător al instanţei supreme a decis definitv, luni, condamnarea lui Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Caltaboşul". Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş s-a predat la sediul Poliţiei Maramureş, iar Ioan Avram Mureşan se află în închisoare din mai 2012, după ce a fost condamnat definitiv într-un alt dosar.

Instanţa a menţinut astfel condamnarea lui Decebal Traian Remneş şi Ioan Avram Mureşan la câte trei ani de închisoare cu executare dispusă în 14 februarie 2012 de un complet de trei judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

De asemenea, denunţătorul acestora, Gheorghe Ciorbă, rămâne cu condamnarea la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare dispusă prin sentinţa din 14 februarie 2012.

Decizia completului de cinci judecători al instanţei supreme este definitivă, astfel că mandatele privind pedepsele dispuse urmează să fie puse în executare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/traian-remes-si-ioan-avram-muresan-condamnati-definitiv-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-10597991
10597991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.