Traian Basescu apreciaza "maiestria creatiei" lui Adrian Paunescu

Postat la 05 noiembrie 2010 15 afişări

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a transmis vineri un mesaj de condoleante la incetarea din viata a poetului Adrian Paunescu, a informat Administratia Prezidentiala.

"Am primit cu tristete vestea plecarii dintre noi a poetului Adrian Paunescu. Prin intreaga sa activitate literara, poetul Adrian Paunescu ramane in amintirea celor care l-au apreciat pentru maiestria creatiei sale, pentru pledoaria sa constanta pentru valorile nationale si pentru generozitatea cu care a promovat generatii de tineri poeti si artisti in cadrul cenaclului Flacara", este mesajul presedintelui.

"In aceste momente de tristete doresc sa transmit familiei, colegilor si tuturor celor apropiati sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adrian Paunescu,
deces,
Basescu,
Presedintie,
mesaj
/actualitate/traian-basescu-apreciaza-maiestria-creatiei-lui-adrian-paunescu-7693732
7693732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.