Tragedie cumplită în România. Imaginile cutremurătoare publicate în această dimineaţă. VIDEO

Postat la 28 octombrie 2016 589 afişări

„Când am intrat în salon şi l-am văzut pe Alexandru, am simţit că e mort. Copilul meu era pierdut”. Ochii lui Eugen Iancu se umplu de lacrimi. Alexandru, fiul său, era în Colectiv în acea noapte de vineri, 30 octombrie 2015. Şi-a sunat părinţii, aflaţi departe, în Anglia, în timp ce clubul ardea şi a vorbit cu ei la telefon până a ieşit afară. Şi după ce a ajuns la spital. De trei ori, în total, în acea noapte. „El încerca să transmită că totul e destul de bine. În realitate nu era aşa pentru că ce nu ştiam noi atunci era că, el intrând în spital, a intrat de fapt în locul care îi va aduce moartea”. Pe 21 noiembrie, lupta lui Alexandru Iancu, 22 de ani, absolvent de ASE şi muzician, s-a încheiat la Spitalul „Sf. Ioan”. Bacteriile au fost mai puternice decât focul. A fost cel de-al 59-lea tânăr care a murit în urma incendiului din Colectiv. 

Vezi aici IMAGINI care nu au fost publicate niciodată până acum despre tragedia din Colectiv. Mărturii cutremurătoare

La un an de la tragedia din Colectiv, Gândul vă prezintă, în următoarele zile, o radiografie vie a fenomenului care a schimbat România: mărturii ale supravieţuitorilor şi ale părinţilor tinerilor plecaţi prea repede dintre noi, destine mutilate, întrebări fără răspuns, revoltă, vinovaţi. De asemenea, duminică, în ziua în care se împlineşte un an de la Colectiv, Gândul va difuza un film-document care va prezenta realitatea dramatică a unei Românii care nu va mai fi niciodată la fel. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colectiv,
eugen iancu
/actualitate/tragedie-cumplita-in-romania-imaginile-cutremuratoare-publicate-in-aceasta-dimineata-video-15872430
15872430
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.