TRAGEDIA FEROVIARĂ din Spania: Ce spune mecanicul trenului deraiat despre ce s-a întâmplat

Postat la 31 iulie 2013 50 afişări

Mecanicul trenului deraiat pe 24 iulie la Santiago de Compostela a declarat că "nu înţelege" de ce nu a putut să frâneze la timp, pentru a împiedica producerea catastrofei soldate cu 79 de morţi, potrivit unui fragment al declaraţiei date judecătorului, publicat de El Pais.

TRAGEDIA FEROVIARĂ din Spania: Ce spune mecanicul trenului deraiat despre ce s-a întâmplat

 "Sincer, vă spun cu nu ştiu, nu sunt atât de nebun să nu fi frânat", a declarat Francisco José Garzon Amo în cursul audierii sale de către judecătorul Luis Alaez, duminică, informează El Pais.

"Aţi activat frâna la un moment dat?", l-a întrebat, imediat, judecătorul.

"Când era deja inevitabil", răspunde mecanicul, potrivit acestui fragment. "Înainte ca trenul să se răstoarne, am activat totul, dar văd că nu, nu, nu trece", adaugă el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tragedia-feroviara-din-spania-ce-spune-mecanicul-trenului-deraiat-despre-ce-s-a-intamplat-11185381
11185381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.