TRAGEDIA AVIATICĂ din Ucraina. O mamă care a pierdut doi fii regretă că nu a luat în serios teama celui mic: "Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat"

Postat la 23 iulie 2014 53 afişări

Mama a doi băieţi morţi în urma doborârii avionului malaysian în estul Ucrainei a declarat că fiul cel mic avea emoţii înaintea zborului şi se temea că aeronava se va prăbuşi, însă ea l-a încurajat, spunându-i că totul va fi bine, relatează CNN.

TRAGEDIA AVIATICĂ din Ucraina. O mamă care a pierdut doi fii regretă că nu a luat în serios teama celui mic: "Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat"

 Miguel Calehr, în vârstă de zece ani, şi fratele său Shaka, 19 ani, mergeau să-şi petreacă vacanţa în Bali, cu bunica lor. Fratele lor mijlociu, Mika, 16 ani, trebuia să fie şi el în avionul prăbuşit joi, dar nu au mai fost locuri, astfel că urma să ia o altă cursă.

În timp ce erau pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cu câteva ore înainte de decolare, Miguel avea emoţii, povesteşte mama lui, Samira Calehr. "S-a întors spre mine şi mi-a spus: «Mama, te iubesc, mă bucur că o voi vedea pe Oma (bunica), dar îmi va fi dor de tine şi ce se întâmplă când avionul se va prăbuşi?»", a declarat femeia.

"I-am spus: «Haide, nu fi prostuţ. Ai mai călătorit de atâtea ori. Totul va fi bine»", îşi aminteşte aceasta, exprimându-şi regretul că nu i-a luat temerile în serios. "Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat. Nu ştiu, nu am cuvinte", adaugă ea.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tragedia-aviatica-din-ucraina-o-mama-care-a-pierdut-doi-fii-regreta-ca-nu-a-luat-in-serios-teama-celui-mic-daca-as-putea-sa-dau-timpul-inapoi-nu-l-am-ascultat-12963826
12963826
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.