Decizia privind ridicarea controlului judiciar în cazul lui Voiculescu, amânată până joi

Postat la 22 iulie 2014 30 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru joi pronunţarea unei decizii în cazul contestaţiei formulate de Dan Voiculescu după ce Tribunalul Bucureşti a menţinut decizia procurorilor de cercetare a sa sub control judiciar, în dosarul în care este suspectat că a şantajat mai mulţi oameni de afaceri.

Decizia privind ridicarea controlului judiciar în cazul lui Voiculescu, amânată până joi

 Marţi, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a ascultat pledoaria lui Voiculescu şi pe cea a avocatului său, dar şi pe cea a procurorului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar în final a hotărât şi să amâne pentru joi pronunţarea unei sentinţe.

Întrebat de ce a contestat măsura preventivă luată în cazul său, Dan Voiculescu a spus, la ieşirea de la CAB, că nu îl deranjează să se prezinte la instanţă sau în faţa procurorilor de fiecare dată când este chemat, dar este deranjat de faptul că trebuie să meargă în fiecare luni şi vineri la Poliţie şi că îl sună un poliţist să îl întrebe unde este şi ce face.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/decizia-privind-ridicarea-controlului-judiciar-in-cazul-lui-voiculescu-amanata-pana-joi-12957148
12957148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.