TP-Link România are un nou manager general

Autor: Florin Casota Postat la 22 mai 2017 35 afişări

TP-Link România, liderul pieţei locale de echipamente WLAN, are un nou manager general din această lună, în persoana lui Zick Zhao.

TP-Link România are un nou manager general

 De profesie, inginer, Zick Zhao a absolvit Universitatea de Electronică şi Tehnologie din China. S-a alăturat echipei TP-Link în iulie 2015, iar în luna noiembrie a aceluiaşi an a preluat poziţia de manager de vânzări în cadrul reprezentanţei TP-Link din Polonia. În aprilie 2016, a devenit SMB Product Category Manager în cadrul TP-Link Rusia. În calitate de general manager TP-Link România, Zick Zhao va fi responsabil de extinderea activităţii companiei pe piaţa locală.

„Sunt foarte bucuros să mă alătur echipei TP-Link România, această numire fiind pentru mine în egală măsură o mare oportunitate, cât şi o provocare. Responsabilitatea mea este să menţin ritmul foarte bun de dezvoltare al business-ului din România, punând în principal accent pe extinderea segmentului SOHO, în special a categoriei Smart Home, dar şi a segmentului SMB. Suntem lideri de piaţă pe acest segment datorită calităţii şi fiabilităţii produselor noastre, dar şi profesionalismului echipei de marketing şi vânzări. Împreună, sunt sigur că vom continua să oferim clienţilor români aceleaşi standarde înalte de calitate a serviciilor”, a declarat Zick Zhao, general manager TP-Link România. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.