TotalSoft numeşte un nou director de resurse umane

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 ianuarie 2013 76 afişări

Producătorul autohton de soluţii software TotalSoft a numit în poziţia de director de resurse umane pe Brânduşa Fecioru, care a ocupat anterior această poziţie în companii precum Bayer România, Ernst&Young şi A&D pharma Grup.

Brânduşa Fecioru este de profesie sociolog, are o carieră de peste 15 ani în domeniul resurselor umane şi este profesor asociat în cadrul Masterului de Resurse Umane al Universităţii Bucureşti, contribuind activ la dezvoltarea profesiei de specialist resurse umane în Romania.

"Oportunitatea de a lucra în industria IT, într-o companie de prestigiul TotalSoft, reprezintă pentru mine o nouă etapă profesională şi o mare provocare, dat fiind complexitatea acestei industrii", a declarat Branduşa Fecioru. În TotalSoft, Brânduşa este responsabilă de elaborarea strategiei de resurse umane, care să susţină planurile de dezvoltare ale companiei pe termen mediu la nivel internaţional. Printre priorităţile sale se numără implementarea proceselor şi instrumentelor interne necesare, dezvoltarea planurilor de carieră, evaluarea şi îmbunătăţirea performanţei angajaţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
totalsoft,
resurse umane,
software
/actualitate/totalsoft-numeste-un-nou-director-de-resurse-umane-10517814
10517814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.