Tot ce trebuie să ştie contribuabilii: ANAF a publicat un ghid de utilizare a aplicaţie One Stop Shop pentru regimul special de TVA

Autor: Alexandru Nanu Postat la 22 mai 2021 45 afişări

Tot ce trebuie să ştie contribuabilii: ANAF a publicat un ghid de utilizare a aplicaţie One Stop Shop pentru regimul special de TVA

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat recent pe site-ul instituţiei un “ Ghid de utilizare aplicaţie OSS - Front-office”, conform celor mai recente informaţii de pe site-ul instituţiei.

Ghidul are ca scop informarea privind înregistrarea în One Stop Shop (OSS) a firmelor care comercializează bunuri online sau prestează servicii în beneficiul persoanelor fizice din Uniunea Europeană.

Ghidul de utilizare aplicaţie OSS - Front-office furnizează informaţii pas cu pas, atât indicaţii cât şi informaţii vizuale privind utilizarea One Stop Shop (OSS).

Puteţi consulta materialul informativ integral al ANAF AICI

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.