Topul tehnologiilor în viziunea eMAG

Autor: Anca Barbulescu Postat la 22 februarie 2013 38 afişări

eMAG, cel mai mare magazin online din România, a întocmit cea de-a treia ediţie a topului tehnologiilor care au schimbat viaţa consumatorilor români în ultimul an.

Topul vine în contextul în care noile tehnologii ajung să schimbe viaţa de zi a consumatorilor cu o viteză foarte mare. Majoritatea nu-şi mai pot imagina viaţa fără dispozitive conectate la internet, acces permanent la reţele sociale şi gadget-uri din ce în ce mai uşoare şi mai inteligente, fie ele telefoane, tablete sau aparate foto.

"Pe zi ce trece, tehnologia devine o parte tot mai importantă din viaţa noastră, iar ceea ce ne dorim la eMAG este să îi punem mereu în contact pe consumatorii din România cu cele mai noi şi mai inovatoare tehnologii", spune Lucia Ciucă, director de marketing la eMAG. "În ultimul an, cele mai populare au fost gadget-urile care au pus pe primul loc flexibilitatea şi nevoia tot mai mare de mobilitate a oamenilor, împachetand tehnologia de ultimă oră în designuri portabile şi uşoare", a continuat ea.

O trăsătură comună a tehnologiilor care s-au remarcat anul acesta a fost o tendinţă accentuată către portabilitate şi flexibilitate. Tabletele ultra-compacte, laptop-urile convertibile sau produsele care încearcă să răspundă, cât mai simplu, mai multor nevoi ale consumatorilor au dominat topul în acest an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Top,
viziune,
eMAG,
tehnologii
/actualitate/topul-tehnologiilor-in-viziunea-emag-10587124
10587124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.