Topul celor mai căutate limbaje de programare. Ce trebuie să învăţaţi pentru a avea un salariu de 5.000 de euro pe lună

Postat la 09 mai 2018 650 afişări

„Vrem să regândim structura de tarifare, pentru că firmele tind să lungească procesul de recrutare. Ele nu au nimic de pierdut, vor să vadă cât mai mulţi candidaţi.“

Topul celor mai căutate limbaje de programare. Ce trebuie să învăţaţi pentru a avea un salariu de 5.000 de euro pe lună

Concurenţa de pe piaţa de recrutare, în special pe zona de IT, a dus la apariţia unor noi metode de identificare a candidaţilor, bazate pe metadata şi abordarea personalizată, precum şi la noi oportunităţi de afaceri pentru antreprenori.

 

Una dintre firmele care încearcă să uşureze munca managerilor de HR oferind profiluri personalizate este AMP Networks, fondată de Alexandru Popa, un tânăr cu background în electronică, reprofilat anul trecut pe zona de recrutare.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.