Top cinci cele mai bune destinaţii de vacanţă pentru orice portofel

Postat la 28 aprilie 2019 47 afişări

Top cinci cele mai bune destinaţii de vacanţă pentru orice portofel

De la relaxarea pe plajele din Zanzibar şi până la bucătăria din Malaezia, tot ce înseamnă călătorie în 2019 se rezumă la destinaţii ieftine şi experienţe de neuitat. Lista celor mai atractive destinaţii de vacanţă pentru portofel se întinde din Filipine şi până în Armenia, potrivit Forbes.

Top 5 destinaţii de vacanţă:

1.San Antonio, Texas, Statele Unite ale Americii

În San Antonio pot fi vizitate o serie de importante situri istorice care ar trebui văzute măcar odată în viaţă. Printre acestea se numără şi Catedrala San Fernando, care se mândreşte cu spectacole de lumini organizate în fiecare noapte şi pe care oricine le poate viziona pe gratis.

2.Puebla, Mexic

Acest oraş mexican face parte din patrimoniul UNESCO din motive evidente.  Pe lângă atmosfera liniştită care caracterizează locaţia, orice turist va putea explora centrul istoric bogat în biserici impresionante şi se va putea bucura de bucătăria mexicană.

3.Provincia Laguna, Filipine

Provincia Laguna este o destinaţie mai puţin cunoscută, cu toate acestea izvoarele termale împreună cu San Pablo – Oraşul celor şapte lacuri, au pus această regiune pe harta celor mai fantastice destinaţii pentru 2019. În plus, aici se pot închiria maşini sau se poate recurge la transportul public pentru mai puţin de 10 dolari.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
destinatii,
vacanta,
top,
bucatarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.