Top 10 cele mai bune restaurante ale momentului. Locuri superbe şi exclusiviste. Galerie FOTO

Postat la 09 iulie 2016 161 afişări

Iată-le pe primele zece cele mai bune din lume, potrivit părerilor a peste 1000 de experţi în gastronomie din lumea întreagă.

Top 10 cele mai bune restaurante ale momentului. Locuri superbe şi exclusiviste. Galerie FOTO

The World's Best 50 Restaurants şi-a actualizat topul restaurantelor. Iată-le pe primele zece cele mai bune din lume, potrivit părerilor a peste 1000 de experţi în gastronomie din lumea întreagă.                                              

10.Asador Etxebarri – AXPE, SPANIA

Localizat în munţi, într-un sătuc la depăratre de o oră de San Sebastian, restaurantul Asador Extebarri reprezintă mai mult decât o simplă masă – este o adevărată experienţă. Chef Victor Arguinzoniz găteşte în special la grătar, iar preparatele sunt cele mai proaspete de pe piaţă, întrucât creşte majoritatea lor în propria grădină, la câţiva metri distanţă de restaurant.

Vedeţi AICI Top 10 cele mai bune restaurante ale momentului. Locuri superbe şi exclusiviste. Galerie FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
galerie foto,
locuri,
restaurante
/actualitate/top-10-cele-mai-bune-restaurante-ale-momentului-locuri-superbe-si-exclusiviste-galerie-foto-15522120
15522120
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.