Tokidoki, păpuşa Barbie tatuată - FOTO SI VIDEO

Autor: Dorin Oancea Postat la 21 octombrie 2011 244 afişări

Tokidoki Barbie, cea mai recentă creeaţie a companiei Mattel, a ajuns pe rafturile magazinelor şi a creat instantaneu discuţii, pentru că este tatuată.

Păpuşa are părul roz, este îmbrăcată şic şi are un animal de companie în formă de cactus sau un cactus în formă de animal de companie, nu-i prea sigur. Sigur este numele companionului, Bastardino.

Iar partea de sus a corpului păpuşii este acoperită cu tatuaje exotice - flori şi gheişe în zona piptului si un tigru pe gât.

Cea mai mare parte a părinţilor nu s-a declarat încântată de tatuajele păpuşii, dar, pe de altă parte, trebuie spus că realitatea are altă părere: un american din patru, cu vârsta între 18 şi 50 de ani, are cel puţin un tatuaj. Mattel nu este la prima încercare, pentru că în 2009 a prezentat "Totally Stylin' Barbie", care avea tatuaje, dar acestea puteau fi înlăturate. Realismul Tokidoki, în schimb, este maxim - tatuajele au fost realizate cu cerneluri şi nu pot fi spălate. Tokidoki este considerată o păpuşă de colecţie şi costă 50 de dolari în SUA, un preţ mai mare decât de obicei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tokidoki,
păpuşa,
Barbie,
tatuată
/actualitate/tokidoki-papusa-barbie-tatuata-foto-si-video-8889582
8889582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.