Toate zborurile Lufthansa programate pe aeroportul parizian Roissy, anulate din cauza unei greve

Postat la 26 decembrie 2013 41 afişări

Toate zborurile companiei Lufthansa programate joi pe aeroportul Roissy din Paris au fost anulate din cauza unei greve spontane a salariaţilor care denunţă un plan de disponibilizări, anunţă surse oficiale.

Toate zborurile Lufthansa programate pe aeroportul parizian Roissy, anulate din cauza unei greve

 "Toţi salariaţii s-au îmbolnăvit. De aceea, toate cursele aeriene - atât cele de plecare, cât şi cele de sosire pe aeroport Roissy - au fost anulate", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Aéroports de Paris (ADP), precizând că sunt afectaţi aproximativ 1.300 de pasageri.

Sindicatele CFDT, CFTC, Unsa şi CGE-CGC denunţă un plan al companiei Lufthansa care prevede desfiinţarea a 199 de locuri de muncă în Franţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/toate-zborurile-lufthansa-programate-pe-aeroportul-parizian-roissy-anulate-din-cauza-unei-greve-11822350
11822350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.