Toate lucrările din Capitală, realizate din fonduri europene, au termenul de finalizare depăşit. Pasajul Sudului, termen prelungit pentru 31 decembrie 2018

Postat la 03 iulie 2016 133 afişări

Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrărilor la toate obiectivele din Capitală realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit să fie terminate la data de 30 iunie, anunţă, duminică, Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat, "Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrărilor la toate obiectivele din Capitală realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit să fie terminate la data de 30 iunie"

Edilul şef a explicat "că aceasta prelungire a fost necesară pentru că lucrările nu s-au finalizat în termenul prevăzut şi, din acest motiv, a fost nevoie să fie semnate o serie de acte adiţionale, pentru care fosta administraţie nu a iniţiat discuţii", se mai spune în comunicat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PROIECTE,
PRIMĂRIE,
TERMEN PRELUNGIT
/actualitate/toate-lucrarile-din-capitala-realizate-din-fonduri-europene-au-termenul-de-finalizare-depasit-pasajul-sudului-termen-prelungit-pentru-31-decembrie-2018-15515715
15515715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.