Toată Marea Britanie vorbeşte despre un singur lucru în aceste zile, cartea prinţului Harry, care dezgroapă secretele murdare ale familiei regale: Droguri, bani, bătăi, etc. Cartea costă numai 14 lire sterline

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 06 ianuarie 2023 376 afişări

Toată Marea Britanie vorbeşte despre un singur lucru în aceste zile, cartea prinţului Harry, care dezgroapă secretele murdare ale familiei regale: Droguri, bani, bătăi, etc. Cartea costă numai 14 lire sterline

Marea Britanie se cutremură după ce „Spare”, autobiografia prinţului Harry, care a ajuns dintr-o greşeală pe piaţă, dezgroapă cele mai murdare secrete ale familiei regale. În carte, prinţul recunoaşte că a consumat cocaină la vârsta de 17 ani şi că a ucis 25 de oameni în Afghanistan, iar lista episoadelor şocante este lungă, scrie skynews.com

Prinţul Harry mai dezvăluie în carte că a fost atacat şi lovit de William în timpul unei dispute legate de căsătoria cu Megan Markle.

„Totul s-a întâmplat foarte repede, m-a apucat de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea. Apoi am aterizat pe bolul cainelui câinelui, care s-a spart sub greutatea mea”, ar fi scris Harry în carte.

Incidentul ar fi avut loc la Nottingham Cottage în 2019, când prinţul Harry locuia acolo, iar disputa a început când William a sosit şi a început să se plâng de Meghan, pe care a numito „dificilă” şi „nepoliticoasă”.

Mai mult, atunci când a fost vorba despre moartea reginei Elisabeta a II-a, prinţul ar fi aflat prima oară teribila veste nu de la familie, ci de pe site-ul celebrului post de televiziune britanic BBC.

„Am verificat pagina BBC. Aşa am aflat că bunica mea murise. Tatăl meu devenise rege. Mi-am pus o cravat neagră şi am coborât din avion pe o ploaie torenţială”, mai scrie prinţul în autobiografia sa.

Printre alte dezvăluiri făcute de Ducele de Sussex se numără şi faptul că atât el cât şi fratele său William i-au cerut regelui Charles să nu se căsătorească cu regina consoartă Camilla, dar şi un episod în care Harry apelează la o vrăjitoare după moartea reginei Elisabeta, precum şi o încercare de redeschidere a anchetei privind moartea prinţesei Diana, care după spusele prinţului, s-a soldat cu o descurajare puternică.

„Spare” ar fi ajuns din greşeală pe rafturile librăriilor din Spania, cu cinci zile înainte de lansarea oficială. Oamenii apropiaţi ai familiei regale sunt de părere că în ciuda dezvăluirilor din carte, familia nu va reacţiona la acest episod. Totodată, este poate mai clar ca niciodată că prinţul şi familia sa nu se vor împăca prea curând.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
familie,
droguri,
marea britanie,
regal,
secrete,
bani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.