Toalete publice de lux care se spală singure, la Cluj-Napoca

Postat la 12 noiembrie 2018 129 afişări

Patru toalete publice de lux care se spală singure şi care semnalizează când se termină săpunul sau materialele de curăţenie sunt amplasate la Cluj-Napoca. O singură toaletă costă 50.000 de euro.

Toalete publice de lux care se spală singure, la Cluj-Napoca

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că prima dintre toaletele publice va fi amplasată până la sfârşitul anului în Piaţa Mihai Viteazu, unde se execută ample lucrări de modernizare.

„Primăria Cluj-Napoca a cumpărat patru toalete publice racordabile în urma procesului de bugetare participativă iniţiat anul trecut, acestea sosind deja şi fiind depozitate la Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP). Sunt toalete speciale, construcţii închise, este vorba de o capsulă din inox care permite accesul persoanelor cu dizabilităţi. Toaletele dispun de un sistem automat de igienizare completă, cu senzori. După ce un utilizator a folosit toaleta, aceasta se închide complet, se igienizează singură peste tot, astfel că următoarea persoană care intră va găsi un spaţiu complet igienizat. De asemenea, sistemul electronic al toaletei va semnala de fiecare dată când se termină consumabilele şi materialele de curăţenie. Prima toaletă va fi amplasată în Piaţa Mihai Viteazu, supusă unor lucrări de modernizare, până la sfârşitul acestui an”, a spus Buzatu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
publicare,
lux,
toaleta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.