TNT deschide un nou centru operaţional în Timişoara

Autor: Ioana Matei Postat la 05 februarie 2013 34 afişări

TNT Romania, parte a TNT Express, unul dintre liderii globali in curierat si servicii logistice, a inaugurat un nou hub, in imediata vecinatate a Aeroportului International “Traian Vuia” din Timisoara.

Noul hub express reprezinta un punct nodal pentru conexiunile locale si nationale, fiind situat la mai putin de 1 km de Aeroportul International "Traian Vuia", in imediata vecinatate a liniei de centura. Expedierile nationale sau internationale, precum si operatiuni logistice de amploare reflectand contracte comerciale sau campanii complexe, vor fi procesate in cadrul acestui hub, cu 1200 mp de spatiu de depozitare.

Accesul transporturilor in zona de depozitare este facilitat si securizat in cadrul celor 22 de zone de andocare pentru autoutilitare, al celor 7 platforme destinate camioanelor Retelei Rutiere Europene TNT Express, precum si pe platforma destinata exclusiv transporturilor aeriene.

Expedierile care tranziteaza hub-ul TNT sunt mai departe procesate cu ajutorul benzilor de sortare si a aparatului cu raze X. Transporturile aeriene Express pot fi astfel incarcate direct in aeronava dedicata, care asigura conexiuni zilnice, un avantaj major in directia optimizarii timpilor de preluare, respectand in acelasi timp reglementarile specifice industriei transporturilor.

In cadrul noului hub express, sunt rezervate spatii speciale pentru bunurile periculoase si pentru produsele de valoare, facilitati importante pentru clientii din diverse industrii cheie, prezente in zona: industria auto, electronica si high-tech, dar si domeniul medical - farmaceutic. Ca operator certificat pentru transporturi express, inclusiv pentru diverse categorii de bunuri cu regim special (vopseluri, parfumuri, solventi, etc), TNT poate asigura desfasurarea acestor expedieri in regim de curierat. "Am proiectat un nou centru, la cele mai inalte standarde ale industriei express, pentru a sustine cresterea economica sustenabila a partenerilor nostri, fie ca vorbim de afaceri locale sau de comert international" a declarat Dorin Hanea, Country Development Manager TNT Romania.

TNT Express este unul dintre marii integratori in domeniul serviciilor de curierat express si logistica la nivel global. Compania livreaza zilnic aproape 1 milion colete, documente si marfa in peste 200 de tari de pe glob. TNT Express ofera clientilor sai retele integrate, aeriene si rutiere, in Europa, China, America de Sud, Asia si Oceania, Orientul Mijlociu. Cifra de afaceri a companiei a fost de 7.2 miliarde de Euro in 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TNT,
Timişoara,
centru operaţional

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/tnt-deschide-un-nou-centru-operational-in-timisoara-10543915
10543915
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.