Ţiriac aruncă BOMBA. La 78 de ani, miliardarul român face anunţul care îi lasă mască pe toţi

Postat la 22 decembrie 2017 2268 afişări

Biroul de arhitectură al lui Dorin Ştefan, cel care a realizat proiectul Vilei Oromolu pentru NEPI-Rockcastle din Piaţa Victoriei, a propus celor de la Ţiriac Imobiliare un proiect pentru a integra turnul IFMA într-un proiect imobiliar Turnul de 114 metri, a fost construit în anii 80 pentru testarea ascensoarelor, fiind totodată şi cea mai sigură clădire la un cutremur puternic.

Ţiriac aruncă BOMBA. La 78 de ani, miliardarul român face anunţul care îi lasă mască pe toţi

La începutul lunii decembrie proiectul realizat de arhitecţii şi proiectanţii de la Outbox Studio şi Studio 10M a fost declarat câştigător în urma unui concurs de proiecte realizat de Ţiriac Imobiliare pentru pregătirea lansării proiectului „Ansamblu Rezidenţial Grant”. Conceptul câştigător va sta la baza documentaţiei pentru Proiectul Urbanistic Zonal (PUZ) ce va fi realizat în colaborate cu Studio 10M.

 

Proiectul Grant al lui Ţiriac va fi construit pe terenul fostei întreprinderi de Fabricaţie şi Montaj Ascensoare IFMA, amplasat în apropierea podului Grant şi a zonei Orhideea, cel mai nou pol de birouri al Capitalei.

 

Acesta va fi primul proiect „greenfield” în domeniul imobiliar lansat de Ion ţiriac în ultimii zece ani, după prima fază a Stejarii, clubul rezidenţial de lux din Băneasa şi Residenz, cartierul rezidenţial din Chitila.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.