Tinmar-Ind, traderul de energie cu afaceri de 311 milioane euro, devine proprietarul celui mai mare parc solar

Autor: Roxana Petrescu Postat la 13 iunie 2013 72 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Tinmar-Ind, traderul de energie cu afaceri de 311 milioane euro, devine proprietarul celui mai mare parc solar

Tinmar-Ind, cea mai mare companie privată de comerţ cu energie, cu un business de peste 311 milioane de euro anul trecut, controlată de omul de afaceri Augustin Oancea, a finalizat lucrările la un proiect solar de 18,5 MW amplasat în comuna Bucşani, din judeţul Giurgiu.

 

Potrivit informaţiilor din piaţă şi rapoartelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), investiţia într-un megawatt într-un proiect solar porneşte de la 1,3 milioane de euro şi ajunge până la 1,8 milioane de euro. Astfel, proiectul Tinmar-Ind are o valoare de circa 28 de milioane de euro, acesta fiind cel mai mare parc solar funcţional în acest moment din România.

 

 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2013

 

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
trader,
parc,
proiect,
capacitate
/actualitate/tinmar-ind-traderul-de-energie-cu-afaceri-de-311-milioane-euro-devine-proprietarul-celui-mai-mare-parc-solar-10965387
10965387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.