Tineri Manageri de top 2018: Vlad Vela, director general, Werk Property Group

Autor: Andra Stroe Postat la 21 iulie 2018 603 afişări

Tineri Manageri de top 2018: Vlad Vela, director general, Werk Property Group

Coordonarea activităţii de management a companiei Werk Property Group înseamnă, pe lângă aspectele de business, gestionarea proiectelor dezvoltate de aceasta, explică Vlad Vela. „Astfel, după un proiect rezidenţial finalizat cu succes - Rivendelle Residence Timişoara - am trecut la provocarea de a realiza Vox Technology Park, unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de birouri din Timişoara, iar anul acesta începem dezvoltarea Vox Vertical Village  un ansamblu rezidenţial unic la nivelul României, realizat după conceptul de oraş pe verticală.”

Compania a predat în primăvara anului trecut ansamblul rezidenţial Rivendelle, format din 60 de apartamente premium în Timişoara, în decembrie a finalizat proiectul Vox Technology Park, iar investitorii din Werk Property Group „au decis să realizăm încă un proiect rezidenţial, de data aceasta vorbind de un proiect unic la nivelul României”.

Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest Timişoara, Vlad Vela spune despre parcursul său profesional că a lucrat pentru puţin timp la Autoclub cel mai mare showroom Volkswagen din Timişoara, la începuturile carierei sale în domeniul auto, în perioada 2003-2004. „Tot atunci, am primit o vizită în showroom de la concurenţă. Era chiar proprietarul primului showroom BMW din Timişoara, care mi-a pus câteva întrebări cheie despre un anumit model din gamă. Ulterior, a venit şi oferta de a lucra în cadrul BMW, întrebările primite fiind de fapt un test, pe care l-am trecut cu brio. Astfel am ajuns primul angajat al BMW în Timişoara.” Îşi aminteşte că a pornit ca agent de vânzări şi după numai câteva luni a devenit director de vânzări. „La început am reuşit să vând 14 maşini în două săptămâni, iar în doi ani şi jumătate deţineam circa 70% din vânzările BMW Timişoara.”

Chiar înainte de criză, la finalul lui 2007, a vândut 22 de modele X5, cu o valoare de piaţă de peste 1,5 milioane de euro. „Provocarea unui proiect imobiliar şi momentul plecării de la BMW după aproape 15 ani petrecuţi în industria auto nu au fost uşoare. Mi-am dorit să explorez noi oportunităţi şi astfel am luat decizia de a mă alătura echipei Werk pentru a contribui la dezvoltarea Vox Technology Park.”


38 de ani  

director general  

Werk Property Group

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 13-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.