Timişoara, piaţă de test pentru Segafredo

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2015 432 afişări

„La mia cucina da Massimo” este un nou spaţiu de tip Horeca lansat de Segafredo Zanetti Espresso Services, sub umbrela unui concept nou, care reuneşte trei lucruri specifice locuitorilor din „cizmă” - la mia cucina, bucătăria italiană autentică, la caffetteria, barul tipic italian şi dolci e gelati, îngheţata artizanală şi deserturile specific italieneşti. Spaţiul deschis la Timişoara constituie proiectul pilot al unui nou concept internaţional de licenţiere.

Timişoara, piaţă de test pentru Segafredo

„La mia cucina da Massimo” a fost dezvoltat şi realizat de Segafredo Zanetti Espresso Services Ltd. (SZE Services Ltd.), o companie creată în sistem joint venture de Massimo Zanetti Beverage Group (MZB Group), operator pe piaţa mondială a produselor destinate segmentului Horeca, şi Bibas Group, un grup de firme braşovean cu peste 15 ani de activitate în domeniul de profil.

„<La mia cucina da Massimo> promovează specialităţile bucătăriei italiene tradiţionale, populare peste tot în lume. Desigur, tradiţia variază în funcţie de arii geografice şi prezintă diferenţe de nuanţă în funcţie de viziunea celui care o pune în practică,” a declarat, la ceremonia de deschidere, Pascal Héritier, COO al MZB Group.

Un moment special al ceremoniei de deschidere l-a constituit numărul personal al lui Ennio Biolchini, unul dintre cei mai renumiţi şi cunoscuţi producători de Parmigiano-Reggiano, care a feliat un Parmigiano-Reggiano de 40 de kg.

Meniul tradiţional oferă categorii de specialităţi – sandwich, toaste, frittata, piadina, insalate, antipasti, paste, pizza.

Dincolo de clasica cultură espresso, bazată pe soluţiile brandului Segafredo Zanetti, noul spaţiu timişorean are în meniu specialităţi de cafea ca flat white, cold brewed coffee (băutură de cafea extrasă la rece, în urma unui procedeu cu durata de 8-12 ore) şi frappé-uri pe bază de îngheţată artizanală.

„La mia cucina da Massimo” este un proiect pilot al unei reţele globale pe care SZE Services Ltd.. doreşte să o dezvolte în următorii ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
concept,
Segafredo
/actualitate/timisoara-piata-de-test-pentru-segafredo-14923095
14923095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.