Tim Farriss, chitarist al INXS, şi-a tăiat un deget şi ar putea să nu mai cânte niciodată la chitară

Autor: Bogdan Enache Postat la 05 februarie 2015 63 afişări

Tim Farriss, chitarist şi membru fondator al trupei rock australiene INXS, a anunţat că s-ar putea să nu mai cânte niciodată la chitară după ce şi-a tăiat un deget în timpul unor manevre la bordul unui iaht, informează bbc.com.

Tim Farriss, în vârstă de 57 de ani, s-a rănit la mâna stângă în timp ce manevra un troliu, la bordul iahtului său, în Sydney, luna trecută. Degetul inelar al mâinii a fost retezat, iar chitaristul a fost supus de două ori unor intervenţii chirurgicale pentru reataşarea degetului, dar a rămas cu sechele permanente.

Tim Farriss a catalogat situaţia drept "îngrozitoare", într-un e-mail către colegii săi de trupă. "Nu ştiu dacă voi mai putea cânta vreodată cum trebuie la chitară", a declarat artistul, potrivit presei australiene.

Managerul trupei, Chris Murphy a declarat că Tim Farriss se află în prezent acasă şi face fizioterapie în încercarea de a redobândi o oarecare mişcare a degetului.

"Farriss primeşte cele mai bune îngrijiri posibile şi sperăm că, în timp, va reuşi să mişte degetul. A fost un accident îngrozitor, suntem cu toţii alături de el", a spus Murphy.

Chitaristul le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi mesaje, publicând pe contul său de Facebook un articol în care afirmă că se simte "copleşit de mesajele de dragoste şi dorinţele de bine" ce i-au fost trimise.

"Vă mulţumesc tuturor, simt dragostea voastră şi mă ajută cu adevărat să trec peste coşmarul acesta", a scris Farriss.

Tim Farriss este membru fondator al INXS, una dintre cele mai importante trupe la nivel mondial a anilor 1980 şi 1990.

Grupul australian a continuat să cânte după sinuciderea solistului Michael Hutchence în 1997, colaborând cu o serie de artişti invitaţi ca vocalişti.

INXS s-a retras din activitate oficial în 2012, dar albumul "Very Best", lansat în 2014, a fost cel mai bine vândut material discografic în Australia anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TIM FARRISS,
INXS,
ACCIDENT
/actualitate/tim-farriss-chitarist-al-inxs-si-a-taiat-un-deget-si-ar-putea-sa-nu-mai-cante-niciodata-la-chitara-13805843
13805843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.