Tim Cook: Este cea mai bună lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vândute. Un nou record pentru primul weekend de vânzări

Postat la 23 septembrie 2013 70 afişări

Apple a vândut 9 milioane de iPhone-uri 5S şi 5C, în trei zile, a anunţat luni compania americană, datele reprezentând un nou record pentru primul weekend de vânzare a smartphone-urilor.

Tim Cook: Este cea mai bună lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vândute. Un nou record pentru primul weekend de vânzări

 Oferta iniţială de telefoane iPhone 5S a fost epuizată în cele trei zile, se arată într-un comunicat al Apple.

"Este cea mai bună lansare a iPhone, peste 9 milioane de telefoane vândute, un nou record pentru primul weekend de vânzări", a spus directorul general Tim Cook.

Datele sunt mai bune decât anticipau analiştii, care se aşteptau în general la circa 6 milioane de dispozitive comercializate. Modelul precedent, iPhone 5, a realizat vânzări de 5 milioane de unităţi în primele trei zile de prezenţă pe piaţă, dar nu a fost lansat imediat şi pe piaţa chineză.

Cererea pentru iPhone 5S a depăşit oferta iniţială şi numeroase comenzi online vor fi livrate în săptămânile viitoare, precizează comunicatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tim-cook-este-cea-mai-buna-lansare-a-iphone-peste-9-milioane-de-telefoane-vandute-un-nou-record-pentru-primul-weekend-de-vanzari-11380658
11380658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.