Atentatul din Pakistan este rezultatul unei "opţiuni rele, a urii şi războiului", denunţă Papa

Postat la 23 septembrie 2013 35 afişări

Papa Francisc a denunţat duminică, la finalul unei vizite pastorale în Sardinia, "opţiunea rea, o opţiune a urii şi războiului", în urma dublului atentat sinucigaş comis în faţa unei biserici, la ieşirea de la slujbă, în Pakistan.

Atentatul din Pakistan este rezultatul unei "opţiuni rele, a urii şi războiului", denunţă Papa

 "Astăzi (duminică), în Pakistan, din cauza unei opţiuni rele, o opţiune a urii şi războiului, au murit 70 de persoane. Această cale nu este bună, nu serveşte la nimic", a spus grav Suveranul Pontif în faţa a mii de tineri, la Cagliari.

El i-a îndemnat pe tineri "să construiască o lume mai bună, o lume a păcii", să nu facă "opţiuni eronate care vizează distrugerea".

Atacul, care nu era revendicat în continuare duminică, este cel mai sângeros comis vreodată împotriva minorităţii creştine în Pakistan, potrivit autorităţilor locale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/atentatul-din-pakistan-este-rezultatul-unei-optiuni-rele-a-urii-si-razboiului-denunta-papa-11378081
11378081
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.