Doi militari români au murit în Afganistan

Postat la 23 septembrie 2013 78 afişări

Doi militari români au murit în Afganistan, după ce un dispozitiv improvizat a explodat în timp ce se aflau în misiune de patrulare, informează, luni, Ministerul Apărării. Cei doi militari români au fost răniţi în timp ce se aflau în patrulare, duminică, în jurul orei 22.00, ora României, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale.

Doi militari români au murit în Afganistan

 Aceştia au fost transportaţi, cu un elicopter de evacuare medicală, la spital, unde au decedat în jurul orei 23.00, ora României, ca urmare a rănilor deosebit de grave.

Ulterior, MApN a remis presei un nou comunicat de presă în care precizează că cei doi militari români, membri ai Grupului naval de forţe pentru operaţii speciale, au decedat în urma unui atac cu un dispozitiv exploziv improvizat, "pe timpul executării unei misiuni de luptă în Estul Afganistanului".

În urma exploziei, cei doi militari grav răniţi au fost evacuaţi cu un elicopter MEDEVAC, la spitalul militar din Baghram unde, cu toate eforturile medicilor, au decedat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-militari-romani-au-murit-in-afganistan-11378204
11378204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.