Theresa May: Serviciile de securitate au identificat atentatorul şi cred că acesta a acţionat singur

Postat la 23 mai 2017 63 afişări

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că serviciile de securitate au informaţii privind identitatea atentatorului din Manchester, care ar fi acţionat singur, dar numele acestuia nu a fost furnizat, notează site-ul BBC News.

Theresa May: Serviciile de securitate au identificat atentatorul şi cred că acesta a acţionat singur

"În afara atacatorului, 22 de oameni au murit, iar 59 de au fost răniţi. Cei care au fost răniţi sunt trataţi în opt spitale din Manchester. Mulţi sunt în stare gravă. Printre cei răniţi şi ucişi se află mulţi copii şi tineri. Ne luptăm să înţelegem o minte denaturată şi deformată, care vede o cameră plină de tineri ca o oportunitate pentru un carnagiu. Trebuie să încercăm să prevenim potenţiale atacuri similare pe viitor, să confruntăm şi să învingem ideologia care alimentează astfel de violenţe", a declarat Theresa May.

Theresa May a precizat că "poliţia şi serviciile de securitate cred că acest atac a fost desfăşurat de către un singur bărbat, dar investighează dacă nu face parte dintr-un grup". Aceasta a mai spus că va lua ceva timp până va fi stabilit acest lucru, iar "poliţia şi serviciile de securitate cred că au identificat atentatorul, dar în acest punct al investigaţiei nu putem furniza numele acestuia".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.