Theresa May ameninţă cu demisia dacă mai mulţi parlamentari pro-Brexit vor vota pentru acordul negociat cu UE

Postat la 25 martie 2019 48 afişări

Premierul britanic Theresa May le-a spus mai multor parlamentari pro-Brexit, inclusiv foştilor miniştri Boris Johnson şi David Davis, că va demisiona dacă aceştia vor vota în favoarea acordului Brexit negociat de Guvernul de la Londra cu UE, potrivit jurnalistului Robert Peston de la postul ITV.

Theresa May ameninţă cu demisia dacă mai mulţi parlamentari pro-Brexit vor vota pentru acordul negociat cu UE

"Theresa May le-a spus lui Boris Johnson, Iain Duncan Smith, Steve Baker, Jacob Rees Mogg, David Davis şi altora că va demisiona dacă vor vota pentru acordul ei", susţine jurnalistul Robert Peston, precizând că a primit această informaţie de la o sursă "credibilă".

 

"Însă nu a oferit niciun detaliu. Aşa că nu este prea multă încredere că va şi demisiona", a adăugat Peston.

 

Camera Comunelor a respins de două ori Acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană negociat de Guvernul Theresa May cu Bruxelles-ul.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acord,
votare,
negociere,
uniunea europeana

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.