Theodor Stolojan, AUDIAT la Parchetul ICCJ în legătură cu declaraţia de avere. Voinescu, prezent în calitate de avocat

Postat la 17 iunie 2013 53 afişări

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat luni pentru MEDIAFAX că a mers în această dimineaţă la Parchetul ICCJ pentru a explica sesizarea ANI privind declaraţia sa de avere.

Theodor Stolojan, AUDIAT la Parchetul ICCJ în legătură cu declaraţia de avere. Voinescu, prezent în calitate de avocat

 "Am fost pur şi simplu ca să prezint situaţia în legătură cu acel comunicat dat de ANI cu privire la faptul că eu am raportat deţinerile de acţiuni pe care le aveam la 31 decembrie 2011 în loc de iunie 2012 când am depuse declaraţia. Am explicat de ce am raportat în acest fel", a precizat Theodor Stolojan.

El a mai spus că Parchetul ICCJ urmează să-şi facă datoria.

În această dimineaţă a fost prezent la Parchetul ICCJ şi fostul vicepreşedinte PDL Sever Voinescu.

Contactat de MEDIAFAX, Voinescu a precizat că a fost la parchet în calitate de avocat. "Am fost ca avocat într-o cauză", a spus Voinescu.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/theodor-stolojan-audiat-la-parchetul-iccj-in-legatura-cu-declaratia-de-avere-voinescu-prezent-in-calitate-de-avocat-10976210
10976210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.