The Sun: România, printre ţările din care Ikea a retras de la vânzare tartele cu migdale

Postat la 06 martie 2013 16 afişări

România se numără printre cele 23 de ţări din care compania Ikea a retras, marţi, tartele sale cu migdale, după ce autorităţile chineze au descoperit niveluri ridicate de bacterii coliforme în produsele vândute pe teritoriul lor, relatează The Sun în ediţia electronică.

Ikea insistă că nu există "niciun fel de risc pentru sănătate", dar a retras, ca măsură de precauţie, aceste produse din 23 de ţări.

Compania a declarat pentru AFP că a adoptat această decizie după ce vameşii chinezi au distrus aproximativ 1.800 de prăjituri cunoscute sub numele de "chokladkrokant" ("crochete de ciocolată", o tartă cu migdale şi ciocolată, cremă de unt şi caramel) interceptate în portul Shanghai, în noiembrie.

Cele 23 de ţări sunt: Australia, Austria, Belgia, Bulgaria, China, Cehia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Suedia, Taiwan, Ungaria şi Emiratele Arabe Unite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
The Sun,
România,
migdale
/actualitate/the-sun-romania-printre-tarile-din-care-ikea-a-retras-de-la-vanzare-tartele-cu-migdale-10643098
10643098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.