Teza privind asasinarea prinţesei Diana a fost respinsă de poliţia britanică

Postat la 17 decembrie 2013 37 afişări

Poliţia britanică a respins luni seara teza apărută în această vară cu privire la asasinarea prinţesei Diana de către trupele de elită SAS, afirmând că "nu există dovezi credibile" pentru a susţine această teorie.

Teza privind asasinarea prinţesei Diana a fost respinsă de poliţia britanică

 Poliţia a anunţat, într-un comunicat, că "a întreprins o anchetă pentru a verifica pertinenţa şi credibilitatea" informaţiilor primite în august 2013 privind moartea Dianei şi a lui Dodi Al-Fayed.

"Ancheta este acum încheiată", iar o declaraţie oficială va fi făcută marţi, precizează poliţia britanică în acest comunicat.

La mijlocul lui august, poliţia britanică a anunţat că va "examina informaţii recent comunicate" cu privire la aceste decese, fără a dezvălui detalii despre natura lor.

Mai multe publicaţii britanice au anunţat că, potrivit uneia dintre aceste informaţii, SAS (Special Air Services), trupe de elită ale armatei britanice, erau "responsabile de moartea prinţesei Diana".

Însă, potrivit comunicatului poliţiei publicat luni seara, "concluzia finală (a anchetei) este că, deşi au fost făcute declaraţii privind implicarea SAS în aceste decese, nu există nicio dovadă credibilă pentru a susţine ideea că aceste afirmaţii sunt întemeiate".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/teza-privind-asasinarea-printesei-diana-a-fost-respinsa-de-politia-britanica-11782471
11782471
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.