Terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri, în zona localităţii Holdea / Reacţia CNAIR

Postat la 14 iulie 2017 260 afişări

Terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri, iar CNAIR a trimis în zonă o echipă pentru a verifica situaţia.

Terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit pe o lungime de 70 de metri, în zona localităţii Holdea / Reacţia CNAIR

Purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, a declarat, pentru Mediafax, că terasamentul autostrăzii Lugoj - Deva s-a prăbuşit în zona localităţii hunedorene Holdea, pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri.

 

”Ieri (joi - n.r.) s-a întâmplat lucrul acesta, deteriorarea sau prăbuşirea este pe o lungime de 70 de metri şi pe o lăţime de 11 metri. A fost trimisă acolo o echipă de control care urmează să evalueze situaţia pentru stabilirea cauzelor care au produs evenimentul şi să prezinte un raport”, a spus purtătorul de cuvânt al CNAIR.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.